Насловна Најновије Звезда у Монаку отвара треће коло Лиге шампиона

Звезда у Монаку отвара треће коло Лиге шампиона

48
0

Фудбалери Црвене звезде састају се са Монаком у трећем колу прве фазе Лиге шампиона. Утакмица само што није почела, а директан пренос је на Првом програму РТС-а.

За разлику од српског представника, Монако је много боље одиграо своја прва два дуела.

У првом колу су направили велико изненађење и са 2:1 савладали Барселону на домаћем терену, а затим су направили кикс и ремизирали са Динамом у Загребу са 2:2, али и из тог меча могу да извуку позитивне ствари, с обзиром на то да су стигли два гола заостатка.

Осим тога, Монако се налази на другом мјесту у Лиги 1 са истим бројем бодова као водећи ПСЖ и за сада успијева да одржи континуитет добрих игара на више фронтова.

Од почетка сезоне, екипа Адија Хитера није постигла погодак само у претходном колу против Лила, те Звездину одбрану очекује тежак посао у циљу да сачува мрежу нетакнутом.

Тренер Црвене звезде Владан Милојевић, рекао је пред утакмицу са Монаком, да његова екипа мора да смањи број грешака на минимум.

„Чињеница је да су играчи правили грешке које не смеју. Интензитет игре у нашем првенству и у Лиги шампиона су неспојиве ствари. Анализирали смо, да будемо много мудрији. Ниједан играч није желео да прави грешке, ту где је правио, морамо да их смањимо“, истакао је Милојевић на конференцији за медије.

 

ИЗВОРРТС
Претходни текстДиректор КБЦ-а Загреб преминуо након пада са висине од осам метара
Сљедећи текстСнимак дјевојчице која носи повријеђену сестру разореним улицама Газе слама срце