Насловна Најновије Првих девет мјесеци ове године евидентирано је 406 кривичних дјела

Првих девет мјесеци ове године евидентирано је 406 кривичних дјела

73
0

На подручју које оперативно покрива Полицијска управа Источно Сарајево, за првих девет мјесеци ове године евидентирано је 406 кривичних дјела, што је за 12,3 одсто мање у односу на упоредни период прошле године, саопштено је на редовној конференцији за медије Полицијске управе.

Јавни ред и мир нарушен је 376 пута, што је за 33,3 одсто више у односу на упоредни период лани, а јавни ред и мир најчешће је нарушаван конзумирањем опојне дроге, евидентиран је 91 слуцај. Санкционисана су 434 лица. Када је ријеч о безбједности саобраћаја, догодило се 469 саобраћајних незгода, што је за 6,2 одсто мање него у упоредном периоду прошле године. Смртно је страдало пет лица.

Из Полицијске управе наводе да је безбједносна ситуација у свим сегментима безбједности задовољавајућа и стабилна истакавши да ће бити настављене превентивно-репресивне мјере да би стање безбједности било још боље.

ИЗВОРРтвис
Претходни текстКалабухов и Мрда о институционалној сарадњи
Сљедећи текст„Кустурић није ухапшен, али ће бити саслушан“, Настављају се „чешљати“ уговори о респираторима и њиховом транспорту