Насловна Најновије Представљамо менторе Супернова Хeкатона у Источном Сарајеву

Представљамо менторе Супернова Хeкатона у Источном Сарајеву

39
0

На Супернова Хекатону (Supernova Hackathon) у Источном Сарајеву, 1. и 2. новембра, тимове ће подржавати врхунски ментори, помажући им да развију и унаприједе своје идеје. Уз њихово искуство и стручност, учесници ће имати прилику да побољшају своја техничка рјешења и боре се за наградни фонд од 3.000 КМ, који је обезбиједила Супернова.

Ментори долазе из различитих области, а са богатим искуством и знањем биће идеални водичи свим учесницима овог такмичења.

Јована Мајиновић је мастер инжењер електротехнике – смјер телекомуникације и управо у тој области већ више од 13 година стиче радно искуство. Тренутно води Сектор за Надзор мреже и контролу квалитета сервиса и техничку подршку у Суперновој, гдје примењује искуство стечено у раду на разним пројектима које је претходно водила као администратор мреже и инжењер за експлоатацију и одржавање комутационих система фиксне телефоније.

Предраг Катанић је доктор техничких наука – телекомуникације. Успјешно проведених 30 година рада има у области ИЦТ радећи у ВРС-ВЈ, Ваздухопловном заводу Орао, Галеб Гроуп, Телрад Нет, Супернова БиХ, као и 25 година у наставном процесу на Факултету пословне економије и Педагошком факултету, у завањма виши асистент, доцент и ванредни професор.

Срђан Бјелић је учествовао у реализацији већег броја ИЦТ и телекомуникационих аранжмана у приватном и јавном сектору БиХ, као и разним пројектима регионалног карактера. Руководилац је Сектора за промоцију и подршку у продаји ИЦТ и пословних рјешења у Суперновој и посједује више од 15 година радног искуства у области телекомуникација и ИЦТ. На нивоу Мтел групе стекао је искуство на руководећим позицијама у вези са пословним рјешењима. Активно је укључен у рад ИКТ заједнице у Републици Српској.

Никола Кукрић је мастер Електротехнике, са смјером Рачунарска техника и информатика. Тренутно похађа докторске студије и усавршава се на пољу ИоТ технологија. Никола инспирише младе умове као виши асистент на Електротехничком факултету Универзитета у Источном Сарајеву гдје ради од 2018. године. Паралелно са пословним обавезама на факултету, Никола је радио у пар компанија, а 2021. године основао властиту фирму под именом „Би криејтив“ (BeCreative). Његова каријера додатно је еволуирала, те је данас на челу успјешне ИТ компаније Дигитални Озон, која се бави развојем напредних софтверских рјешења и ИоТ технологија.

Марко Маловић је студент мастер студија Електротехничког факултета, већ се истакао кроз учешће у многим хакатонима и ваннаставним активностима, гдје је показао изванредан таленат и ентузијазам.

Миљан Сикимић је мастер инжењер електротехнике – област Рачунарска техника и информатика. Запослен је на позицији вишег асистента на Електротехничком факултету Универзитета у Источном Сарајеву и има сјајне резултате на бројним хекатонима.

Не пропусти прилику да уз подршку ових сјајних ментора развијеш своје идеје.

Пожури и пријави се на Супернова Хeкатон у Источном Сарајеву! Пријаве су отворене до 30. октобра, а на такмичење се можеш пријавити на страници Супернове.

 

ИЗВОРСупернова, РТВИС
Претходни текстМиршајмер: БРИКС доказ да Русија није изолована, нити је на кољенима
Сљедећи текстАлмодоварова Филмотека у организацији Кинотеке Републике Српске