Насловна Најновије Андан: У Босанској Крупи није случајно убијен полицајац српске националности

Андан: У Босанској Крупи није случајно убијен полицајац српске националности

332
0

У терористичком нападу у Босанској Крупи није сасвим случајно убијен полицајац српске националности, изјавио је бивши директор Полиције Републике Српске Драгомир Андан.

– Ово је врло индикативно. Да је дијете од 14, 15 година могло да усмрти полицајца у полицијској станици. Сам податак да је упосленик полицијске станице умијешан у све то, даје нама свима за право, који се бавимо овим послом да сумњамо на узрочно посљедичну везу – наводи он.

Додаје, да од како је министар одбране у Савјету министара Зукан Хелез, на челу овог министарства, Република Српска је у проблему.

– Ми смо у проблему, због његових фикција, да се нашем простору изводе неке акције и обуке – наводи он.

Истиче, да јесте тако, до сада би неко већ реаговао на то, а и сви свјетски медији би „потрчали“ да извјештавају о томе, да би се Српска могла окарактерисати као терористичка земља, те да би се добио сегмент ка унитаризацији БиХ.

– Ово су срамно поступци челних људи у институцијама БиХ, које не доприносе заједништву у Босни и Херцеговини – наводи он.

Подсјећамо, службеник Полицијске станице Босанска Крупа Хајрудин Шабић (48) један је од шест особа које је СИПА ухапсила због сумње да се могу довести у везу са терористичким нападом на ту полицијску станицу.

ИЗВОРртрс
Претходни текстУ уторак претежно облачно са сунчаним интервалима
Сљедећи текстМатичној библиотеци стигао поклон, хиљаду књига од Удружење грађана „Инспира“