Насловна Вијести Република Српска АМС РС: Извјештај о стању на путевима 27.01.2022.године

АМС РС: Извјештај о стању на путевима 27.01.2022.године

177
0

У већем дијелу РС вози се по сувим и мјестимично влажним коловозима.Због пада температура током ноћи возачима скрећемо пажњу поледицу. Посебно издвајамо дионице у  вишим предјелима, преко мостова, надвожњака и на прилазима тунелима. На дионицама које пролазе кроз усјеке и поред камених косина, скрећемо пажњу и на повећану опасност од одрона.

– Због активираног клизишта, саобраћај се на дионици маг. пута Фоча-Горажде, у мјесту Филиповићи, (на самој линији разграничења) одвија отежано, једном саобраћајном траком.

– На регионалном путу Бистрица-Подграб, због активираног клизишта, саобраћај се одвија наизмјенично, једном саобраћајном траком. У току су радови на санацији овог клизишта.

–  Због радова у тунелу “Чељиговићи” биће измијењен режим у одвијању саобраћаја на дионици магистралног пута М-I 114 Лапишница-Љубогошта. Планирано је да радови трају до 31.01.2022. године, па возаче молимо да возе опрезније и поштују привремено постављену саобраћајну сигнализацију.

–  Због бројних одрона и опасности од клизишта, на магистралном путу Брод на Дрини-ГП Хум/Шћепан Поље путничка возила саобраћају отежано, док је за теретна возила саобраћај обустављен.

На ГП у БиХ  нема дужих задржавања. 

ИЗВОРАМС РС, фото Глас Српске
Претходни текстПромјенљиво облачно и топлије
Сљедећи текстПуних 26 година од распуштања злогласног логора “Силос“