Насловна Вијести Београд: Детаљна потрагa за несталим Cплићанином

Београд: Детаљна потрагa за несталим Cплићанином

218
0

Више организационих јединица МУП-а Србије интензивно трага за Матејем Перишом из Сплита и веч четврти дан испитује околности његовог нестанка у Београду.

Из МУП-а Србије је саопштено да ће се званично обратити јавности са новим сазнањима.

У саопштењу се наводи да капетан Владица Здравковића, који је у изјави дао своје виђење и тумачење догађаја у вези са нестанком младића, није иступио у име МУП-а Србије, већ спортског удружења – Обалска стража Београд, што је и назначено у појединим медијима.

„Због осетљивости и комплексности целокупног случаја, молимо све медије за дубоко разумевање“, истиче се у саопштењу из МУП-а Србије у којем се не наводи пуно име и презиме младића већ само иницијали М.П.

Сплићанину Матеју Перишу се у петак, 31. децембра, у 2.30 часова губи сваки траг. Он је са друштвом дошао у Београд на дочек Нове године. Он је у петак увече био у клубу „Готик“ са својим пријатељима, али му се у једном тренутку губи траг.

Матеј Периш је дипломирани економиста и бивши ватерполиста. Висок је 188 центиметара, има плаву косу и плаве очи. У тренутку нестанка на себи је имао црну мајицу, фармерке и црне патике са бијелим ђоном.

ИЗВОРсрна, фото Новости.рс
Претходни текстПатријарх Порфирије у Бањалуци поводом 9. јануара
Сљедећи текстМатеј снимљен како трчи улицама, зауставља такси, а потом плива у Сави !?