Насловна Вијести Источно Сарајево Чавчић и Ватрић кажњени јер су узнемиравали грађане

Чавчић и Ватрић кажњени јер су узнемиравали грађане

195
0

Након што се синоћ у појединим медијима појавила информација да су грађани на простору Бруса на Требевићу након клањања добили казне, огласили су се из Полицијске управе Источно Сарајево.

Демантовали су наводе појединих сарајевских медија да су двојици лица, прије два дана, уручени прекршајни налози, јер су у Спортско – рекреативном центру Брус на Требевићу са више од 15 лица обављали исламску молитву.

Полицијски службеници, како је РТРС-у речено у Полицијској управи, одазвали су се на позив грађана, јер су их двојица грађана узнемирили виком, галамом, вербалним нападима и увредама.

“На лице мјеста изашли су полицијски службеници и затекли лице иницијала Б.Ч. којем су издали прекршајни налог из члана 7. Закона о јавном реду и миру, као и и лице С.В против којег ће бити поднесен захтјев за покретање прекршајног поступка због вријеђања, будући да је вријеђао једног од грађана. Напомињемо, наведана лица нису лишавана слободе”, истакао је начелник Сектора полиције ПУ Источно Сарајево Милан Чворо.

Подсјећамо, јуче је на свом фејсбук профилу Бајро Чавчић објавио да су он и Семир Ватрић добили прекршајну пријаву од полиције Источни Стари Град, станица Требевић, јер су са дјецом коју су одвели на излет на Требевић обављали намаз.

ИЗВОРртрс
Претходни текстСоколачки маратонац Перо Мијатовић не посустаје
Сљедећи текстБуди дијете Јахорине (ВИДЕО)