Насловна Вијести Република Српска Делегација ФК „Партизан“ посјетила општину Милићи

Делегација ФК „Партизан“ посјетила општину Милићи

87
0

Начелник општине Милићи Марко Савић угостио је данас делегацију београдског Фудбалског клуба „Партизан“, којој је представио капацитете ове локалне заједнице за спортске припреме.

„Представили смо капацитете наше општине и надамо се да је ово корак ка успјешнијој сарадњи, првенствено у спортском смислу, на којој ћемо радити и убудуће јер нам је, између осталог, циљ афирмација Милића кроз туристичко-угоститељске капацитете“, рекао је Савић новинарима.

Он је изразио задовољство што је угостио реномирана имена из свијета спорта једног од највећих клубова на овим просторима који је направио најбољи резултат у раду са младим играчима.

Члан Управног одбора Фудбалског клуба „Партизан“ Драган Траиловић рекао је да су Милићи одлично мјесто за припреме свих врста спортова и да овакав туристички центар, гдје је све лоцирано на једном мјесту, виде први пут.

Он каже да је циљ црно-бијелих да наставе да формирају што већи број клубова пријатеља и навијача у Републици Српској и Србији, а што су започели 2006. године.

Организатор посјете делегације црно-бијелих је предсједник Клуба навијача „Партизана“ из Милића Драгиша Мишић, који је рекао да је овакав догађај афирмативан за општину.

„Није мала ствар угостити оваква спортска имена, људе који могу младим фудбалерима да буду одскочна даска. Данас су у делегацији `Партизана` била и два скаута који су пратили тренинг најмлађих фудбалера из Милића“, рекао је Мишић.

У делегацији „Партизана“, осим Траиловић, били су и члан Управе Зоран Рајић, млади фудбалер Миљан Момчиловић, који је рођен у Милићима, те бивши играчи црно-бијелих Александар Трифуновић и Звонко Поповић.

Након посјете општини, делегација је присуствовала тренингу младих фудбалера, те обишла Милиће, након чега присуствује дружењу са навијачима и симпатизерима „Партизана“.

ИЗВОРсрна
Претходни текстУдарни талас ерупције на Тонги стигао до хрватске обале
Сљедећи текстУбиство из нехата у Рогатици