Насловна Вијести Гацко:Одржан скупштински Колегијум

Гацко:Одржан скупштински Колегијум

36
0

У кабинету предсједника Скупштине општине Гацко, јуче је одржан Колегијум пред Једанаесто редовно засједање скупштине, које је планирано за четвртак, 7. априла.

Представници политичких странака усаглашавали су дневни ред, који ће, у коначном, имати 29 тачака.

Према ријечима предсједника Скупштине општине Гацко, Рајка Паповића, предложени дневни ред од 27 тачака усвојен је једногласно, а на приједлог одборника ПДП, Радоице Антуновића, допуњен је са 2 тачке.

На овој сједници, одборници ће, између осталог, разматрати приједлог Одлуке о измјенама Одлуке о усвајању Плана капиталних улагања општине Гацко за 2022. годину.

Одлука се мијења из разлога што се из Плана капиталних улагања брише набавка дигиталног РТГ апарата за потребе Дома здравља, јер ће се апарат плати из других извора финансирања.

На дневном реду je  извјештај о остварењу годишњег плана имплементације пројеката општине Гацко за 2021. годину.

Одборници ће се изјаснити и о извјештајима о раду за 2021. годину и приједлозима програма рада са финансијским планом за 2022. годину јавних установа и предузећа са подручја наше општине.

Информација о стању у области пољопривредне дјелатности за 2021. годину са приједлогом мјера за бржи развој пољопривредне производње, једна је од тачака која ће се наћи пред одборницима.

Једанаесто редовно засједање биће одржано у сали Скупштине општине Гацко са почетком у 10 часова и 30 минута.

ИЗВОРОпштина Гацко
Претходни текстОд сутра није обавезна зимска опрема
Сљедећи текстМашински факултет награђује успјешне ученике