Насловна Вијести Источно Сарајево Ици Лавици поново потребна наша помоћ

Ици Лавици поново потребна наша помоћ

248
0

Усљед погоршаног здравственог стања Ивана Бјелогрлић, познатија као Ица Лавица, отпутовала је у Турску, гдје су поново уочене промјене на абдомену и плућима.

– Након славе Св. Стефан Ивана је добила високу температуру, налази показују висок ЦРП, а прво очитање ЦТ-а казује да је Ивани пукла слезена. Потом слиједи транспорт према Бања Луци, гдје хирург констатује да су у питању метастазе – наводи се на Фејсбук групи за помоћ и подршку у лијечењу Ице Лавице.

Турски љекари савјетују да што прије дође на лијечење у Турску.

– На Pet scan-u, снимању цијелог организма, уочене су промјене у абдомену и на плућима. Како и зашто се том брзином промјене развијају у њеном организму, објашњења нема, али Турци предлажу поново јаку терапију, а ако се промјене смање неки оперативни захват да је сачувају – додаје се у Фејсбук групи.

Све док постоји 1% наде и шансе за њен живот одустајања нема! Зато хвала свима који су до сада помогли и омогућили Ивани лијечење, сву његу и све што јој је требало.

Овај пут смо јој највише потребни са молитвама, а због увида у ток лијечења и трошкове једна терапија кошта 20.000 евра, а Ивани ће их требати неколико и плус операције.

Зато молимо све добре људе да буду уз Ивану и овог пута и помогну јој да побиједи још једну битку на свом путу ка оздрављењу.

Уплате на рачун за помоћ Ивани Бјелогрлић можете извршити на трансакцијски рачун број: 154102998840570на име Јеленко Бјелогрлић (INTESA SANPAOLO BANKA)

Уплате из иностранства:

IBAN: BA391541029988405703
SWIFT: UPBKBA22

 

ИЗВОРртвис
Претходни текстМитрополит Хризостом: Пут Светог Саве је свакодневно поправљање
Сљедећи текстСутра слаба киша и сусњежица