Насловна Вијести Источно Ново Сарајево: Привредник из Солуна уручио помоћ за социјално угрожене

Источно Ново Сарајево: Привредник из Солуна уручио помоћ за социјално угрожене

198
0

Угледни привредник из Солуна Пол Јеројанис уручио је данас 12 пакета помоћи за социјално угрожено становништво са подручја општине Источно Ново Сарајево.

Јеројанис је изјавио новинарима да је разговарао да замјеником начелника општине Источно Ново Сарајево Александром Kостовићем, након чега је дошло до ове сарадње и реализације додјеле пакета помоћи.

“Ова донација је од мојих родитеља. Ми смо веома срећни што смо могли да помогнемо 12 породица. Надам се и у будућности када буде изражена потреба или жеља да будемо овдје, да ћемо и бити. Желимо срећан Божић свима и радосну и срећну 2022. годину”, поручио је Јеројанис.

Kостовић је истакао да су Јеројанис и његова породица одлучили да обрадују 12 социјално угрожених породица из ове локалне заједнице и тиме настављају традицију грчког народа који је увијек помагао српском народу и био присутан у тешким тренуцима.

Kостовић је истакао да Јеројанис већ неко вријеме живи у Сарајеву и изразио је жељу да помогне социјално угроженим породицама на овај начин.

Породице којима је помоћ уручена су изразиле захвалност донаторима и општинској управи.

 

ИЗВОРsrna
Претходни текстБожићни турнир у малом фудбалу од 10. до 14. јануара
Сљедећи текстУручено ново санитетско возило за Дом здравља „Др Љубомир Ћеранић“ Соколац