Насловна Вијести Још без рјешења у случају нестанка младића из Сплита

Још без рјешења у случају нестанка младића из Сплита

198
0

Предсједник Србије Александар Вучић изјавио ја да још нема рјешења у случају нестанка младића из Сплита, 31. децембра у Београду.

-Јутрос сам добио информације о момку из Сплита, и чекам нове. Има детаља, али без везе је да их ја говорим, то ће полиција да саопшти – рекао је Вучић на питање да ли српска полиција има нове информације о том случају.

Додао је да суштински још немају рјешење.

Он је изразио наду да ће надлежни органи успјети да пронађу младића и да већ имају неку скицу онога што је могло да се догоди.

-Надам се да ће наши надлежни органи успети да пронађу Сплићанина који је нестао. Желим то и због њега и његове породице и једино могу да кажем да наши належни раде све и већ имају неку скицу оннога што је могло да се догоди – рекао је Вучић.

Додао је да надлежни, ипак, морају још много рада да уложе и дају све од себе како би га пронашли.

Младић из Сплита, Матеј Периш (27), нестао је у Београду, гдје му се, након што је изашао из клуба „Готик”, 31. децембра око два часа послије поноћи, губи сваки траг.

Полиција интензивно трага за младићем, чији је нестанак 31. децембра у 18 часова пријавио његов друг, а у потрагу су укључени полицијски службеници из више организационих јединица МУП-а.

ИЗВОРтанјуг
Претходни текстЦрвени крст – десна рука локалне власти
Сљедећи текстРаспоред богослужења у Старој и Саборној цркви у Сарајеву