Насловна Вијести Источно Сарајево Катић: Сутра је дан када се Источно Ново Сарајево уписује у историју!

Катић: Сутра је дан када се Источно Ново Сарајево уписује у историју!

196
0
Начелник општине Источно Ново Сарајево, Јован Катић, позвао је грађане Источног Сарајева да сутра заједничким снагама развију најдужу заставу у Европи.
Драги суграђани,
Као што смо претходних дана најављивали, сутра је дан када се Источно Ново Сарајево уписује у историју!
Од 12.30 часова окупљамо се у Дечанској улици, у дијелу од кружног тока до Парка великана, гдје ће нас редари чекати и помоћи да се поредамо у шпалир са двије стране улице, на адекватан размак и позицију. Вриједни момци и дјевојке биће означени редарским тракама, те им се по доласку јавите и заузмите позицију у договору с њима.
Уз Божију помоћ, у 13 часова почећемо развијати, према доступним подацима, најдужу заставу у Европи, заставу наше Републике Српске, и то из руке у руку, од кружног тока до краја шпалира.
Након развијања, биће уприличен пригодан кратки програм, након чега ћемо заставу вратити на постоље како смо је и развили, корак по корак, из руке у руку.
Општина Источно Ново Сарајево сутра пише странице историје Републике Српске.
Сутра ће Република, општина и слика најљепше заставе ношене рукама њених грађана обићи свијет. Зато, позивам вас да се упишете у историју као грађани једне мале Републике, пуне највећих срца и родољуба!
Дечанска улица, 9. јануар од 12.30 часова! Видимо се!
ИЗВОРис радио/фб јован катић
Претходни текстНаставак традиције уз нови приказ Светог Стефана
Сљедећи текстЋосић: Спомен-плоча на Врацама и даље ће бити свједочанство окупљања