Насловна Вијести Ко је кога издао у Црној Гори?

Ко је кога издао у Црној Гори?

173
0

Грађански покрет УРА огласио се поводом изјаве премијера Црне Горе Здравка Kривокапића, наводећи да је он тај који је издао вицепремијера Дритана Абазовића.

Kривокапић га је издао, тврде, када је тајно преговарао са политичким представницима мањинских народа о избацивању УРЕ из владе. О томе је, подсећају, јасно у јавности говорио предсједник Општине Тузи Ник Ђељошај, а премијер то никада није демантовано.

„Друга у низу неистина је да се издаја жели приписати УРИ, ако се зна да је Здравко Kривокапић, на бестидан начин, у улози тобожњег нестраначког премијера све вријеме правио партију, коју формално није имао, а у суштини је у јавној управи запошљавао њене будуће кадрове, додају из УРЕ.

Сада када су ствари постале јасне, Kривокапић „не преза од неистина и превара које је баштинио од почетка свог мандата, због чега му и измиче мјесто премијера“. „Стога је најмање позван да било коме држи лекцију о поменутом. Kривокапић се касно сјетио да од себе прави жртву и игра на карту патетике“, закључује се у саопштењу .

ИЗВОРБ92, фото РТРС
Претходни текстТрагајући за убицама полиција у Сарајеву открила стан пун дроге и оружја
Сљедећи текстСутра почиње снимање документарног филма “Свједок”