Насловна Вијести Коловози мјестимично влажни

Коловози мјестимично влажни

211
0

Из АМС РС због магле, возаче упозоравају на смањену видљивост на већини путева у Републици Српској посебно у котлинама и дуж ријека. Коловоз је мјестимично влажан, а скреће се пажња и на учестале одроне земље или камења. Савјетује се опрезна вожња и да се на пут не крећe без зимске опреме.

– Због активираног клизишта, саобраћај се на дионици маг. пута Фоча-Горажде, у мјесту Филиповићи, (на самој линији разграничења) одвија отежано, једном саобраћајном траком.

На регионалном путу Бистрица-Подграб, због активираног клизишта, саобраћај се одвија наизмјенично, једном саобраћајном траком. У току су радови на санацији овог клизишта.

Од 03.01.2022. године, због радова у тунелу “Чељиговићи” биће измијењен режим у одвијању саобраћаја на дионици магистралног пута М-I 114 Лапишница-Љубогошта.Планирано је да радови трају до 31.01.2022. године, па возаче молимо да возе опрезније и поштују привремено постављену саобраћајну сигнализацију.

Због бројних одрона и опасности од клизишта, на магистралном путу Брод на Дрини-ГП Хум/Шћепан Поље путничка возила саобраћају отежано.

На граничним прелазима у БиХ нема дужих задржавања.

 

ИЗВОРамс рс
Претходни текстДанас претежно облачно
Сљедећи текстДанас Туциндан