Насловна Вијести Матеј снимљен како трчи улицама, зауставља такси, а потом плива у Сави...

Матеј снимљен како трчи улицама, зауставља такси, а потом плива у Сави !?

245
0

Сплићанин Матеј Периш који је нестао у ноћи између 30. и 31. децембра у Београду, снимљен је надзорним камерама како трчи улицама около, зауставља такси, а потом плива у Сави, преносе београдски медији.

Београдски медији су четири дана од како траје потрага на својим порталима објавили ове снимке, мада за сада нема званичне потврде да је младић који се види заиста Матеј Периш.

Ове сцене су забиљежиле камере, а објављене су на порталу „Ало“, који је дошао до ексклузивних снимака са улица и шеталишта.

На снимку се види младић, који по опису одговара несталом Матеју Перишу, како трчи по шеталишту из правца Бетон хале према Савској променади, а потом и околним улицама.

У једном тренутку покушава да заустави такси, али га возач не прима у возило.

На посљедњем снимку види се лице које плива ријеком Савом уз обалу поред Бетон хале.

„Нова ТВ“ је објавила да поједини мјештани Руме, тврде да су у том граду видјели човјека који би могао бити нестали Периш о чему су дали исказ полицији.

„У првим часовима Нове године, у 3.30 часова у центру Руме срели смо младића изразито плавих очију и косе. На глави је имао капицу и носио је јакну која му је била поприлично велика. У први мах смо помислили да је скитница. Обратио нам се, а говорио је сплитским нагласком“, прича један свједок.

Припадници Министарства унутрашњих послова /МУП/ Србије интензивно трагају за Перишом /27/ чији је нестанак у петак, 31. децембра, пријавио његов друг.

Периш је у петак увече био у клубу „Готик“ са својим пријатељима, али му се у једном тренутку губи траг.

Његов отац Ненад Периш јуче је стигао у Београд како би покушао да пронађе сина. Он се са сином посљедњи пут чуо 30. децембра око 17.00 часова и каже да ништа му није дјеловало необично.

Матеј Периш је дипломирани економиста и бивши ватерполиста. Висок је 188 центиметара, има плаву косу и плаве очи. У тренутку нестанка на себи је имао црну мајицу, фармерке и црне патике са бијелим ђоном.

ИЗВОРсрна, фото Фактор.мк
Претходни текстБеоград: Детаљна потрагa за несталим Cплићанином
Сљедећи текстПромјена времена побољшала квалитет ваздуха у Источном Сарајеву