Насловна Вијести Медији: Новак Ђоковић у притвору

Медији: Новак Ђоковић у притвору

226
0

Новак Ђоковић није добио дозволу за улазак у Мелбурн, пошто су му власти Викторије одбиле визу уз наводно лошу документацију, која се не поклапа са особама које су добиле медицинско изузеће.

Након вишесатног испитивања у просторијама Имиграционог одјељења, гдје је од Новака затражено да пружи документацију и доказе на основу којих је добио медицинско изузеће, Новак Ђоковић је послат у притвор, гдје се тренутно налази, сазнаје „Телеграф“.

Како портал додаје, најбољег тенисера свијета третирају попут криминалца и има скандалозан третман. Држе у једној просторији у притвору, чувају два полицајца, забранили су му мобилни телефон и контакт са било ким из његовог тима.

Ово је и раније био случај у сличним ситуацијама са особама које су покушале да уђу у Мелбурн, а нису вакцинисане. Остаје да се види како ће се ситуација завршити и да ли ће Ђоковић бити враћен авионом назад, као што је то прије његовог доласка најављивао и премијер Аустралије, или ће му на крају бити одобрено да уђе у земљу, што тренутно може да уради само једна особа, минстар за имиграционе послове Алекс Хок.

Новак је у Мелбурн слетио око 23.30 по локалном времену. Царина је наводно пронашла проблем у документацији са визом, а након њиховог захтјева да му држава Викторија одобри захтјев, они су одбили захтјев, па је Новак провео неколико сати на испитивању, а на крају и у притвору.

ИЗВОРАгенције
Претходни текстУ порасту број хоспитализованих ковид пацијената
Сљедећи текстПакети помоћи из Грчке ( ВИДЕО)