Насловна Вијести На Бадњи дан хладније уз сусњежицу и снијег у већини предјела

На Бадњи дан хладније уз сусњежицу и снијег у већини предјела

208
0
У Републици Српској наредних дана биће хладније и претежно облачно уз слаб снијег у већини предјела, а на југу са кишом, прогноза је Републичког хидрометеоролошког завода.

Сутра, на Бадњи дан биће хладније уз сусњежицу и снијег у већини предјела, на југу и југоистоку киша, а на сјеверозападу мањи пораст сњежног покривача.

Током дана падавине ће слабити и постепено престати на сјеверу и западу, а на југоистоку уз захлађење киша прелази у снијег, уз формирање сњежног покривача.

Минимална температура ваздуха износиће од минус један до три, у вишим предјелима минус пет, а максимална од један до осам, на југу до 12 степени Целзијусевих.

Увече се очекује даље захлађење.

На Божић, у петак 7. јануара, очекује се хладније и претежно облачно вријеме.

На западу ће провијавати слаб снијег, а на југу ће повремено падати слаба киша. У осталим предјелима биће претежно суво.

У ноћи ће падавине постепено јачати.

Минимална температура ваздуха од минус три до нула, у вишим предјелима од минус шест, а максимална од нула до пет, на југу до 11 степени Целзијусевих.

У суботу, 8. јануара, биће хладно уз умјерен снијег и пораст сњежног покривача, док ће на југу падати киша.

Падавине ће бити јаче у првом дијелу дана, поподне слабе и постепено престају до вечери.

Минимална температура од минус три до један, на југу до шест, у вишим предјелима од минус пет, а максимална од минус један до два, на југу до девет степени Целзијусевих.

У недјељу, 9. јануара, јутро ће бити хладно уз слаб, у вишим предјелима умјерен мраз.

Биће облачно, хладно и претежно суво, уз повремену појаву магле. Поподне и увече падаће слаб снијег, а на југу слаба киша.

Минимална температура ваздуха износиће од минус пет до минус један, у вишим предјелима од минус 10 степени, а максимална од минус један до четири, на југу до осам, у вишим предјелима од минус три степена Целзијусева.

ИЗВОРsrna
Претходни текстАкција „Укрина један“: Пронађена 3,2 килограма сканка, ухапшена два лица
Сљедећи текстБожићни турнир у малом фудбалу од 10. до 14. јануара