Насловна Вијести Источно Сарајево На Требевићу о „Трипадвајзор“ кампањи, рафтингу и винима

На Требевићу о „Трипадвајзор“ кампањи, рафтингу и винима

208
0

„Трипадвајзор“ кампања, Свјетско првенство у рафтингу у мају у Бањалуци и Вински пут „Херцеговина“ биће представљени данас на Требевићу током посјете БиХ администратора Америчке агенције за међународни развој /УСАИД/ Саманте Пауер, најављено је из УСАИД-а.

Пауерова ће представити иницијативу за унапређење БиХ на међународном туристичком тржишту, те подршку УСАИД Пројекта развоја одрживог туризма у БиХ на том путу, наводи се у најави.

Осим Пауерове, на Требевићу ће бити и представници Републике Српске и Федерације БиХ /ФБиХ/, као и водећег сајта за путовања на свијету „Трипадвајзора“.

„У оквиру догађаја биће покренута `Трипадвајзор` кампања коју финансира федерално Министарство животне средине и туризма, а спроводи Привредна комора ФБиХ, уз подршку УСАИД Туризам пројекта, ради подизања туристичке атрактивности БиХ на приоритетним тржиштима попут Аустрије, Њемачке, Турске, Србије, Хрватске, те државама Персијског залива“, саопштено је из УСАИД-а.

Остале иницијативе које ће бити представљене укључују и Свјетско првенство у рафтингу које се, уз подршку Владе Републике Српске, одржава у мају у Бањалуци, потом активности за развој и промоцију Винског пута „Херцеговина“, као и повећање броја авио-линија у БиХ.

ИЗВОРсрна
Претходни текстПогоршана епидемиолошка ситуација
Сљедећи текстДанас хладно, али без падавина