Насловна Вијести Република Српска Начелник Власенице организовао пријем

Начелник Власенице организовао пријем

64
0

Начелник Власенице Мирослав Kраљевић, организовао је данас пријем за представнике јавних, привредних, вјерских и културних организација и институција које дјелују на подручју општине, на којем је истакао да је 2021. година, без обзира на пандемију вируса корона, била успјешна за ову локалну заједницу.

Он је рекао да су уважене све организације и установе које се финансирају из буџета општине, те да су реализовани многи инфраструктурни пројекти, али да је завршетак неких планиран за 2022. годину.

„Завршили смо стамбени објекат за расељена лица, Полицијску станицу, у завршној фази је пројекат кружне раскрснице. Расписали смо тендер за централни трг и споменик, да будемо препознатљиви по томе. Планирано је да завршимо студентско-ђачки дом, гараже у центру града, пијацу, те уређење индустријске зоне `Kула-Зебан`, када ће се створити услови за инвестирање на овом простору, уређење Ски-центра `Игришта` јер то је наш туристички потенцијал“, навео је Kраљевић.

Он је на данашњем пријему захвалио представницима републичких институција, премијеру Републике Српске Радовану Вишковићу, предсједнику Српске Жељки Цвијановић, српском члану Предсједништва БиХ Милораду Додику, Србији, те свим пријатељима који су помогли овој локалној заједници.

Kраљевић је данас примио плакету и Сребрни знак Црвеног крста Републике Српске, за допринос раду власеничког Црвеног крста. Признање му је уручила секретар Општинске организације Црвеног крста Милена Неђић.

ИЗВОРсрна
Претходни текстМитрополит Јоаникије: Биће потписан Темељни уговор са СПЦ
Сљедећи текстНовчана помоћ за 75 незапослених демобилисаних бораца (ВИДЕО)