Насловна Вијести Источно Сарајево Настава на даљину у Сокоцу и Љубињу

Настава на даљину у Сокоцу и Љубињу

215
0

Министарство просвјете и културе Републике Српске дало је сагласност за организовање наставе на даљину свим основним и средњим школама на подручју општине Љубиње, у периоду од 24. до 28. јануара 2022.године.

– Основне и средње школе са подручја општине Љубиње организоваће наставу на даљину примјеном различитих средстава електронске комуникације, те обавијестити родитеље и ученике о наведеној организацији рада – саопштено је из Министарства.

Поред школа са подручја општине Љубиње, Министарство просвјете и културе Републике Српске претходно је дало сагласност свим основним и средњим школама са подручја града Требиње и општине Соколац за организацију наставе на даљину у одређеном периоду.

Према информацијама које је Министарство просвјете и културе до данас добило од школа, у свим осталим основним и средњим школама у Републици Српској настава у другом полугодишту почиње у понедјељак, 24. јануара 2022. године, у школским клупама и у складу са важећим препорукама и упутствима Института за јавно здравство Републике Српске.

 

ИЗВОРатв
Претходни текстСаобраћајна незгода у Источном Сарајеву
Сљедећи текстПрес конференција српског члана Предсједништва БиХ Милорада Додика (ВИДЕО)