Насловна Вијести Источно Сарајево Од понедјељка настава у школским клупама, осим у Требињу и Сокоцу

Од понедјељка настава у школским клупама, осим у Требињу и Сокоцу

140
0

У свим основним и средњим школама у Републици Српској, осим у Требињу и на Сокоцу, настава у другом полугодишту почеће у понедјељак, 24. јануара, у школским клупама и у складу са важећим препорукама и упутствима Института за јавно здравство Републике Српске, подаци су које је ресорно министарство до данас добило од школа.

Министарство просвјете и културе Републике Српске, дало је сагласност за организовање наставе на даљину основним и средњим школама на подручју Требиња у периоду од 24. до 28. јануара, те школама на подручју општине Соколац од 24. јануара до 6. фебруара.

Обустављање наставе у школама у том периоду и прелазак на одвијање наставе на даљину, предложили су штабови за ванредне ситуације Требиња и Сокоца, због неповољне епидемиолошке ситуације на тим подручијима, саопштено је из Министарства.

Основне и средње школе са подручја Требиње и са Сокоца, организоваће наставу на даљину, примјеном различитих средстава електронске комуникације, те обавијестити родитеље и ученике о организацији рада.

 

ИЗВОРсрна, фото Општина Соколац
Претходни текстУ Српској од рака грлића материце оболијева око 200 жена годишње
Сљедећи текстНовак одликован “орденом Николе Тесле“