Насловна Uncategorized ОК Гласинац ове сезоне биљежи одличне резултате

ОК Гласинац ове сезоне биљежи одличне резултате

201
0

Ослањајући се искључиво на сопствену базу играчица, на шта су, по ријечима помоћног тренера Радмиле Марковић изузетно поносни, ОК Гласинац ове сезоне биљежи одличне резултате. Скор 7-4 и 22 бода дјевојкама са Сокоца обезбједили су трећу позицију на тебели Прве лиге Републике Српске.

„Прошле сезоне завршили смо на петом мјесту, садашњи пласман је доказ да напредујемо и да је рад са дјевојкама из наше школе одбојке плодоносан. У сениорској екипи играју средњошколке и млађе цурице, тако да има простора и времена да се још више технички обуче за игру“, каже Радмила која је тренер млађих категорија.

„Имамо све млађе селекције. Пиониркама је првенство у току, кадеткиње су нажалост испале у првој фази, док јуниорке имају велике шансе да се пласирају на завршницу првенства Републике Српске“.

Соколачки „Атлетик де Билбао“ је у два наврата наступао у Премијер лиги БиХ, вјерујемо да ће и садашња генерација, под палицом тренера Марка.Обреновића, сазрети за највиши ранг такмичења. Подршку локалне заједнице, кажу, имају у потпуности.

ИЗВОРSportEast
Претходни текстЗа Шљивића бронза на Рогли
Сљедећи текстНовак купио фирму која развија лијек против короне