Насловна Вијести Република Српска Основци спремно дочекали друго полугодиште

Основци спремно дочекали друго полугодиште

195
0

У Основној школи Соколац друго полугодиште школске 2021/2022. почело је наставом на даљину за више од 830 ученика у централној школи и два подручна одјељења, рекли су Срни у овој установи.

Директор ове школе Ђорђе Рајић је навео да је све спремно за овај вид наставе и да нема никаквих проблема.

„Пратићемо има ли ученика који су позитивни на вирус корона и ако ситуација не буде алармантна тражићемо од ресорног министарства да се вратимо редовној настави у учионицама већ сљедеће седмице“, истакао је Рајић.

Основна школа Соколац и Средњошколски центар „Василије Острошки“ из ове општине обавезне су да од понедјељка 24.јануара до 6. фебруара организују наставу на даљину, саопштено је 21. јануара из Штаба за ванредне ситуације општине Соколац, с циљем спречавања ширења вируса корона.

Настава у другом полугодишту почела је редовно и без потешкоћа за 787 ученика у централној и четири подручне школе Основне школе „Свети Сава“ у Рогатици.

У овој образовној установи рекли су Срни да имају мањи број позитивних ученика и једног наставника и да је настава јутрос почела према програму рада.

У Основној школи „Милан Илић – Чича Шумадијски“ на Хан Пијеску настава у другом полугодишту почела је редовно за 212 ђака.

ИЗВОРсрна
Претходни текстУ Српској рођено 16 беба
Сљедећи текстУ Београду потписивање споразума о заштити права Срба у ФБиХ