Насловна Магазин Спорт Почеле припреме фудбалера Фамоса

Почеле припреме фудбалера Фамоса

191
0

Фудбалери Фамоса почели су вечерас са припремама за други дио сезоне у Другој лиги Републике Српске група „Исток“.

Прозивци и првом тренингу „моториста“ присустовала су 32 играча уз двојицу оправдано одсутних. Послије незгодне повреде коју је задобио још у другом колу јесени, првом тренингу је присуствовао и капитен Срђан Витковић, који се полако враћа у тренажни процес.

– Комплетне припреме обавићемо овдје на нашем терену. Радује ме што нема проблема са повредама, као и да нам се вратио капитен Витковић. Имамо неколико изостанака са првог тренинга, али већ од наредних требало би да смо сви на окупу. Имамо довољно времена за припреме, далеко је првенство и све ћемо полако одрадити да као и обично будемо прави када почне борба за бодове. Јесу услови мало тежи тренутно, снијег и ниске температуре, али због пословних обавеза играча принуђени смо да радимо под рефлекторима. Због тога, посебно их морам похвалити што се у оваквом броју одазивају и долазе на тренинге, рекао нам је Владимир Дрињак.

План је да се одиграју четири пријатељске утакмице, а за сада је сигурно да ће се играти 5. фебруара са имењаком из Храснице, те седам дана касније против Мошћанице.

ИЗВОРSportDC
Претходни текстПреговори о измјени Изборног закона улазе у завршну фазу
Сљедећи текстКакво нас вријеме очекује до краја јануара?