Насловна Вијести Породица Ђоковић: Вјеровали смо да ће спорт побиједити

Породица Ђоковић: Вјеровали смо да ће спорт побиједити

173
0

Породица Ђоковић објавила је данас саопштење у коме кажу да су веома разочарани одлуком Федералног суда и чињеницом да Новак мора да напусти Аустралију, јер су вјеровали да ће спорт побиједити.

Сматрају да овдје „није у питању био само спорт и играње на првом гренд слему у сезони на којем Новак доминира већ деценију, већ и политике и свих интереса који су у овом случају превладали“.

– И поред скандалозног понашања према Новаку, вјеровали смо да ће спорт побиједити. Вјеровали смо да ће бити уважена чињеница коју је суд потврдио; да Новак има валидну визу, да ће правда бити задовољена и да никакви „јавни интереси“ неће бити изговор за одлуку која је донета – кажу Ђоковићи.

У саопштењу се наводи да су ово су тешки тренуци, поготово за Новака.

– Оно што морамо да урадимо сви, прије свега ми, као његова породица, јесте да му пружимо подршку више него икад до сада. Бићемо ту да подијелимо ударце које је примио, да му помогнемо да врати енергију, вјеру у овај спорт, прије свега у фер плеј који је овдје у потпуности изостао. Поносни смо на њега и снагу коју је показао и борби коју је достојно водио. Вјерујемо да ће из ове ситуације изаћи јачи и да ће вријеме показати оно што је неспорно увијек до сада потврђивао, а то је да је велики шампион и човјек – наведено је у саопштењу породице Ђоковић.

ИЗВОРтанјуг
Претходни текстЧетири године од убиства Оливера Ивановића
Сљедећи текстКецмановић: Добрим играма „осветити“ Ђоковића (ФОТО)