Насловна Вијести Источно Сарајево Путеви очишћени, опрез због поледице

Путеви очишћени, опрез због поледице

77
0

Магистрални и регионални путеви Сарајевско-романијске и горњодринске регије благовремено су посути сољу и абразивним матедијалом, али је неопходан појачан опрез при вожњи због могуће поледице на путевима поред ријека, поручују из „Романијапутева“.

Технички директор у овом предузећу за путеве Драган Булошчић рекао је Срни да су коловози углавном суви, али на путевима поред ријека и у близини мостова могућа је појава поледице због влажних коловоза и веома ниске температуре.

Он је додао да су екипе „Романијапутева“ синоћ превентивно посуле путеве сољу и абразивним материјалом, у радним јутарњим часовима обишли све правце, а екипе на њиховим пункотивма су спремне за све активности у вези са одржавањем путева на двије регије.

„Романијапутеви“ са сједиштем у Подроманији код Сокоца, уз више дјелатности, брину и о одржавању магистралних и регионалних путева укупне дужине више од 600 километара.

Према подацима локалне метеоролошке станице, на Сокоцу су јутрос измјерена минус 23 степена Целзијусова, а на пет центиметара изнад тла минус 25 степени.

ИЗВОРсрна
Претходни текстСвети Сава – отац српске државотворности
Сљедећи текстЈашаревић предат Републичком јавном тужилаштву (ВИДЕО)