Насловна Вијести Источно Сарајево Симон Мрда – велики искорак у каријери

Симон Мрда – велики искорак у каријери

102
0

Играч који је у претходној полусезони у рукометном клубу Славија био један од најзаслужнијих за друго мјесто на табели Прве лиге Републике Српске, у наредном периоду носиће дрес екипе Шамота из Аранђеловца.

Ријеч је о члану Аркус Супер лиге Србије, који је у првом дијелу сезоне имао учинак од седам побједа, један реми и шест пораза, те је тако обезбјеђен пласман у „plej off“.

О великом искораку у каријери, Симон Мрда је истиче да је потписао сам уговор и да је јако срећан. До контакта је дошао преко прослављеног рукометаша Ратка Николића, на чијем је кампу учествовао и упознао садашњег тренера Слободана Једоксића. Мрда каже да се  добро уклопио у нову средину и нови систем. У току је припремни период, максимално професионалан однос и приступ тренинзима. Што се тиче амбиција клуба, Мрда каже да су сви  максимално мотивисани и имају побједнички менталитет. Сигуран је да ће свако од играча дати свој максимум и да ћ биљежити добре резултате.

Млади бек се осврнуо на период у Славији, гдје је протеклу полусезону, био једна од главних карика у освајању другог мјеста на табели.

„Моји први рукометни кораци су почели у Славији тако да ме за тај клуб веже и посебна емоција. Било ми је задовољство да у протеклој полусезони носим плаво-бијели дрес и уз огромну подршку саиграча, након дуго времена, вратимо навијаче у нашу дворану. Сигуран сам да пред Славијом стоје велики изазови и не сумњам да ће се на прави начин изборити са њима и вратити у рукометну елиту јер клуб то заиста заслужује“, истакао је Симон Мрда.

Говорећи о личним амбиција у каријери, Мрда истиче да амбиције постоје, али је прерано причати о њима. Испред њега је дуг пут, пун рада и зноја, који ће нада се остварити његове дјечачке снове“.

ИЗВОРРукометни клуб Славија
Претходни текстУ понедјељак посјета делегације Амбасаде Кине у БиХ
Сљедећи текстМуњиза спроведен у Тужилаштво