Насловна Вијести Источно Сарајево ,,Славија“ и ,,Фамос“ са великим амбицијама у наставак сезоне

,,Славија“ и ,,Фамос“ са великим амбицијама у наставак сезоне

102
0

Фудбалски клуб ,,Славија“ успјешно је завршио прву седмицу припрема. Тренер ,,Соколова“ Бојан Регоје за РТВИС рекао је да су играчи спремни приступили тренинзима.

– Сви играчи коју су за наш тим наступали током првог дијела такмичења у оквиру Прве лиге Републике Српске су и даље у тиму. Имамо три, четири момка на проби, тренирају. Након неколико дана ћемо видјети хоће ли успјети да се истакну својим радом и обезбиједе мјесто у тиму, рекао је Регоје.

С обзиром на ниске температуре посљедњих дана у нашем граду, ,,Соколови“ комбинују рад у балон сали и на стадиону.

Тренинзима се прикључио и Никола Бабан, који је пропустио прозивку и прве тренинге јер је био у Требињу на тренинзима ,,Леотара“, међутим није се успио договорити са овим премијерлигашем те ће он на прољеће носити дрес ,,Соколова“.

Фудбалери ,,Фамоса“ из Војковића са припремама су кренули у четвртак, четири тренинга су иза њих, а тренер ,,Моториста“ Владимир Дрињак не крије задовољство одзивом играча на тренинзима.

– Прозивци и првом тренингу присустовала су 32 играча уз двојицу оправдано одсутних, не могу бити задовољнији. Сви играчи су дошли спремни и на сву срећу нема повријеђених, истакао је Дрињак за РТВИС.

Снијегом прекривен стадион и ниске температуре отежавају фудбалерима ,,Фамоса“ рад, тако да се комбинује и тренинг у сали. До почетка такмичарског дијела сезоне план је да ,,Мотористи“ одиграју четири пријатељске утакмице, а за сада је сигурно да ће се играти 5. фебруара са ,,Фамосом“ из Храснице те седам дана након тога против ,,Мошћанице“.

– Имамо довољно времена за припреме, далеко је првенство и све ћемо полако одрадити да као и обично будемо прави када почне борба за бодове, додао је Дрињак.

Тренери екипа из нашег града нису крили ентузијазам и велике амбиције за наставак такмичења. Такмичарски дио како у Првој лиги, тако и у Другој лиги Републике Српске (Исток) почиње 5. марта 2022. године.

 

 

 

 

ИЗВОРРТВ Источно Сарајево
Претходни текстНадал је нови шампион Аустралијан опена
Сљедећи текстНема договора у ФБиХ, пропали преговори о измјенама Изборног закона?