Насловна Uncategorized Светосавски концерт „Каменичких бисера“ у Источном Новом Сарајеву

Светосавски концерт „Каменичких бисера“ у Источном Новом Сарајеву

173
0

Грађанска аматерска група „Каменички бисери“ из Косовске Каменице одржаће 25. јануара Светосавски концерт у Источном Новом Сарајеву, најављено је данас из бањалучког Одбора за помоћ Косову и Метохији.

Концерт, на којем ће се „Каменички бисери“ представити пјесмама са Косова и Метохије, знак је захвалности и братских веза Косова и Метохије и Републике Српске које Одбор путем великих пројеката скоро деценију и по одржава са становништвом јужне српске покрајине.

Осим тога, концерт ће имати хуманитарни карактер јер ће том приликом прикупљена средства бити усмјерена у довршетак изградње и опремања дневног центра за дјецу и младе са потешкоћама у развоју „Подржи ме – 9. јануар“ у Косовској Митровици, који гради Одбор за помоћ Косову и Метохији.

Организатори концерта, чији је почетак заказан за 19.00 часова у Културном центру, су бањалучки Одбор за помоћ Косову и Метохији, те Културни центар и Основна школа „Свети Сава“ из Источног Новог Сарајева, а покровитељ градоначелник Источног Сарајева Љубиша Ћосић.

Гости из Косовске Каменице учествоваће и на Светосавској академији 26. јануара у Културном Центру Источно Ново Сарајево.

Претходни текстПромо спот Радио – телевизије Источно Сарајево (ВИДЕО)
Сљедећи текстПреминуло 13 особа, заражено још 587