Насловна Вијести УРА: Мањинска влада неће вратити ДПС на власт

УРА: Мањинска влада неће вратити ДПС на власт

154
0
Мањинска влада оптимално је рјешење за излазак из кризе и тим моделом Демократска партија социјалиста неће бити враћена на власт, оцијењено је на сједници Главног одбора Грађанског покрета УРА.

Из те странке су након сједнице саопштили да је ГО дао мандат руководству странке да се отворе консултације са политичким партнерима о разрјешењу политичке ситуације у држави.

У саопштењу је наведено да је УРА била једина опција која је истински подржавала Владу, а упркос томе премијер Здравко Кривокапић и његови министри су за то вријеме хтјели да их избаце из власти.

– Све то вријеме УРА није хтјела да државу гура у нестабилност и изазива кризу власти док се не усвоји буџет – саопштили су из ове странке.

На сједници је констатовано да је УРА спремна да иде и у опозицију, да не бјеже од избора, као и да се европском владом мора одблокирати пут Црне Горе у европским интеграцијама.

Они су истакли да моделом европске владе неће вратити ДПС на власт, нити ће ступати у било какве аранжмане са том партијом.

ИЗВОРrtrs
Претходни текстВласеница добила савремени трговински центар ,,Пелтар“
Сљедећи текстОпрез због снијега и поледице