Насловна Вијести Уручено ново санитетско возило за Дом здравља „Др Љубомир Ћеранић“ Соколац

Уручено ново санитетско возило за Дом здравља „Др Љубомир Ћеранић“ Соколац

215
0

Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић уручио је данас у Бањалуци кључеве санитетских возила за потребе здравствених установа у Републици Српској.

Кључеве санитетског возила за потребе Дома здравља „Др Љубомир Ћеранић“ у Сокоцу преузела је директорица Адријана Станар.

Министарство здравља и социјалне заштите Републике Српске организовало је уручење кључева 15 савремено опремљених санитетских возила, укупне вриједности 1.601.955 КМ, руководиоцима 15 здравствених установа.

Нова санитетска возила, које је набавила Влада Српске, обезбијеђена су за Универзитетски клинички центар Републике Српске, Болницу „Свети врачеви“ у Бијељини, те за домове здравља у Бањалуци, Берковићима, Братунцу, Власеници, Дервенти и Источном Сарајеву.

Возила су обезбијеђена и за Специјалну болницу за физикалну медицину и рехабилитацију „Мљечаница“ у Козарској Дубици, Болницу „Др Младен Стојановић“ у Приједору, те за домове здравља у Милићима, Мркоњић Граду, Невесињу, Приједору и на Сокоцу, саопштено је раније из Министарства.

ИЗВОРопштина соколац
Претходни текстИсточно Ново Сарајево: Привредник из Солуна уручио помоћ за социјално угрожене
Сљедећи текстСлужен парастос за 162 настрадалих Срба у Кравици