Насловна Uncategorized Велики „Tuborg party“ уз DJ Sophie на „Бари“ (ВИДЕО)

Велики „Tuborg party“ уз DJ Sophie на „Бари“ (ВИДЕО)

204
0

Једна од најбољих и најтраженијих ди-џејева,Софија Петровић (DJ SOPHIE) наступиће у склопу „Warm-up – Tuborg party“ великог солистичког концерта Драгане Мирковић, 25.јуна 2022. на стадиону „Бара“ у Сокоцу.

Ова Будванка која живи у Подгорици, већ 13 година гради каријеру као ди-џеј у најбољим европским и регионалним клубовима. Иза ње су двије нумере које је снимила на енглеском језику „I am Sophie“ и „Love me love“.

,,Ово ће бити други заједнички наступ Драгане Мирковић и Софије Петровић, након што су прије пет година заједно наступале у једном реномираном клубу у Цириху“,  саопштили су данас организатори.

Оно што овај догађај чини посебним је и чињеница да ће трајати шест сати и да ће бити праћен врхунском сценографијом и видео ефектима.

Да подсјетимо, улазнице ће се у претпродаји наћи од 1.марта 2022.године, на преко 25 продајних мјеста широм Републике Српске, онлајн у цијелој Босни и Херцеговини као и на свим продајним мјестима kupikartu.ba, овлашћеног дистрибутера за Босну и Херцеговину.

До последњег даха!

Претходни текстУ недјељу слаб снијег
Сљедећи текстЈелена Аничић, професор соло пјевања и умјетнички руководилац Камерног састава из Пала – Без културе нема идентитета