Насловна Најновије Вишковић: МУП предузима прописане радње на основу Вукановићеве кривичне пријаве

Вишковић: МУП предузима прописане радње на основу Вукановићеве кривичне пријаве

196
0

Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић, изјавио је поводом навода о изузимању документације у вези са изградњом објеката за тениски турнир „Српска опен“, да Министарство унутрашњих послова Српске проводи законом прописане радње, на основу кривичне пријаве коју је поднио народни посланик Небојша Вукановић.

„Kао предсједник Владе Републике Српске, која дијелом учествује у финансирању великог спортског догађаја, могу само рећи да са нестрпљењем очекујемо почетак једног од најзначајнијих спортских догађаја у историји Бањалуке и Републике Српске. Тениски турнир ‘Српска опен’ представља догађај који ће високо позиционирати Републику Српску на тениској мапи“, истакао је Вишковић за Срну.

Предсједник Владе Српске је нагласио да ће овај турнир Бањалуку и Републику Српску, представити као доброг домаћина за људе из свих крајева свијета, што отвара многе друге могућности за сарадњу и привредне активности.

„Kако јуче тако и данас, као сваки разуман и одговоран човјек, подржао бих долазак највећег тенисера свих времена Новака Ђоковића и осталих тениских звијезда, у дубоком увјерењу да ће током одржавања турнира Бањалука и Република Српска бити у центру пажње свјетске тениске јавности. Међутим, изгледа да то некима у Републици Српској веома смета, јер се на све начине боре да умање и искомпромитују овај велики спортски догађај, а самим тим и Бањалуку и Републику Српску“, изјавио је Вишковић.

ИЗВОРсрна, фото ФБ Небојша Вукановић
Претходни текстСутра топлије са сунчаним интервалима
Сљедећи текстЂоковићи улажу на Јахорини