Насловна Вијести Република Српска Влада Српске издвојила око 400.000 КМ за локалне путеве

Влада Српске издвојила око 400.000 КМ за локалне путеве

226
0

Начелник општине Власеница Мирослав Краљевић захвалио је за све успјешнију сарадњу и улагања у путну инфраструктуру Влади Републике Српске, која је издвојила око 400.000 КМ за реконструкцију и санацију два локална пута у овој локалној заједници, чиме ће бити побољшан квалитет живота.

Краљевић је посјетио локалне путеве у насељима Јевтићи, Грабовица, Луке и Кљештани гдје су у току радови. Он је рекао да је почела реконструкција асфалта од моста у Јевтићима до Грабовице у дужини око једног километра, те да су завршене припреме на дионици пута Луке-Кљештани, гдје ће у наредном периоду бити асфалтиран клометар пута.

Он је најавио изградњу око 15 километара локалних путева до краја године.

„Општина Власеница у наредном периоду биће велико градилиште јер су планирани и радови на локалним путевима у Мишарима, Драгасевцу, Рачи, Јасену, Бетњу, Рудиштима, Цикотској Ријеци, и многим другима гдје је потребна санација, а све с циљем да се побољшају услови живота људи који чине нашу заједницу и који су нам веома битни“, рекао је Краљевић.

Он је додао да ће у наредном периоду учинити све да буду побољшани услови живота на селу и да се људи враћају на пољопривредна имања гдје ће моћи да остварују зараду.

Извођач радова на путној инфраструктури у општини Власеница је предузеће „Зворник путеви“.

 

 

 

ИЗВОРсрна
Претходни текстОтворен Сабор трубача у Гучи
Сљедећи текстКороману потврђена ослобађајућа пресуда