Насловна Вијести Додик на Јахорини на представљању акције за вуковце

Додик на Јахорини на представљању акције за вуковце

42
0

Српски члан Предсједништва БиХ Милорад Додик присуствоваће данас на Јахорини конференцији за новинаре поводом представљања акције „Одличне оцјене за олимпијско љето“ у оквиру које ће свим вуковцима из Републике Српске бити обезбијеђен бесплатан тродневни боравак на овој планини, уз коришћење свих љетних садржаја, речено је Срни из Кабинета српског члана Предсједништва БиХ.

Конференција за новинаре биће одржана у Олимп бару са почетком у 14.30 часова, а говориће и предсједник Надзорног одбора Олимпијског центра „Јахорина“ Недељко Елек и директор Угоститељског сервиса Републике Српске Зоран Чавић, најављено је из Олимпијског центра „Јахорина“.

Иницијатор ове акције је српски члан Предсједништва БиХ, а реализује се уз подршку локалне власти.

Циљ акције је подршка правим вриједностима и мотивација ђака да уче, али и да се истакне важност боравка у природи и бављења спортом.

Додик је раније рекао да је ово један од начина да се вуковци награде за свој труд и рад, те да се подстакну да и у будућности постижу одличне резултате.

„Ви сте наша будућност и Република Српска се поноси свим вашим успјесима и резултатима које постижете“, навео је Додик на „Инстаграму“.

Бесплатан викенд биће организован крајем овог мјесеца у сарадњи са Олипијским центром и хотелом „Рајска долина“.

ИЗВОРсрна
Претходни текстДодик: Нећемо заборавити ни дозволити да се понови „Олуја“
Сљедећи текстДанас и до 38 степени Целзијусових