Насловна Вијести Лука Вељовић побиједио противника у првом професионалном мечу

Лука Вељовић побиједио противника у првом професионалном мечу

62
0

Члан соколачког Боксерског клуба „Гласинац“ Лука Вељовић, побиједио је у свом првом наступу професионалног бокса репрезентативца Србије Марка Павловића, на боксерској ревији у Санском Мосту, рекао је Срни тренер овог клуба Предраг Бартула.

Бартула је навео да је Вељовић у категорији 60 килограма, синоћ на овој ревији професионалног бокса, први пут наступио и побиједио боксера који је старији од њега десет година.

„Овом побједом Лука је на велика врата ушао у професионални бокс, чиме се можемо поносити не само у клубу, већ и у цијелој локалној заједници“, истакао је тренер „Гласинца“.

Бартула је навео да је на овом такмичењу било 10 професионалних борби, у којима су учестовали клубови из Републике Српске и Федерације БиХ.

Он је додао да ће од сутра до 21. августа, два најбоља боксера „Гласинца“ Лука Вељовић и Рајо Томовић, са репрезентацијом Србије бити на припремама на Јахорини.

Бартула је изразио задовољство што тренутно на Љетњем спортском кампу, у организацији Министарства породице, омладине и спорта Републике Српске, у Требињу бораве и четири млада боксера са Сокоца – Марија Амовић, Марко Боровчанин, Урош Kовачевић и Младен Вељовић.

Он је подсјетио да ће од 5. августа до 26. августа на Сокоцу на припремама боравити млада селекција боксера из Србије, који ће бити смјештени у хотелу „Златни бор“ и са њима ће тренирати и вршњаци из соколачког клуба.

ИЗВОРсрна
Претходни текстЖивинице: Пронађена тијела двојице утопљеника
Сљедећи текст“Ћиро“ ће поново возити од Мокре Горе до Вишеграда