Насловна Најновије Најбољи туристички филм на свијету: Бањалучанин Роберт Дацешин преузео награду у Шпанији

Најбољи туристички филм на свијету: Бањалучанин Роберт Дацешин преузео награду у Шпанији

54
0

Бањалучанин Роберт Дацешин примио је награду коју је освојио за најбољи туристички видео на свијету, а церемонија додјеле награде одржана је у Шпанији у Валенсији.

Филм под називом “Зашто Босна и Херцеговина може бити број 1 туристичка дестинација на свијету” освојио је највише гласова од стране публике и тако побиједио на овом конкурсу.

Филм је добио скоро 54.000 гласова публике из читавог свијета.

– Драги људи, прије два дана на свечаној церемонији у Валенсији ми је уручена награда за најбољи туристички видео на свијету по гласовима публике. И даље један дио мене не може да вјерује да се ово десило, али док држим овај пехар, без дилеме највеће признање које сам добио у животу, хоћу да вам се од срца захвалим за све. Хвала вам прије свега за више од 54.000 гласова које сте ми дали. За сваку поруку и коментар који учине да се још више трудим око садржаја који стварам. Хвала вам што сте годинама уз мене и радујете се мојим успјесима. За то што због вас, могу да промовишем вриједности у које искрено вјерујем. Хвала вам што сте помогли да људи широм свијета открију колико је наша земља лијепа – написао је Дацешин.

Подсјећамо, гласање је трајало скоро мјесец дана и ово је други велики успјех Дацешина када је у питању овај филм, јер је претходно освојио награду у Јапану.

ИЗВОРСрпска инфо
Претходни текстЕмисија „Сеоским сокацима“ 28.11.(ВИДЕО)
Сљедећи текстПортугалија побиједила Уругвај и изборила осмину финала СП