Насловна Најновије Несметано одвијање саобраћаја

Несметано одвијање саобраћаја

40
0

Саобраћај се у Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ јутрос одвија несметано, а у котлинама и дуж ријечних токова јутарња магла мјестимично смањује видљивост, саопштено је из Ауто-мото савеза Српске.

На дионицама које пролазе кроз усјеке повећана је опасност од одрона.

На магистралном путу Рача-Бијељина, саобраћа се наизмјенично једном траком, уз повремене прекиде, због санације коловоза.

Због санације коловоза, саобраћај ће се и на регионалном путу Стари Угљевик-Главичице, одвијати наизмјенично једном траком, уз повремене прекиде.

Због минерских радова на магистралном путу Сарајево-Фоча, дионица Трново-Миљевина у кањону ријеке Бистрице до 3. јуна биће повремених обустава саобраћаја између 11.00 и 15.00 часова, два пута по пет до седам минута.

На истом магистралном путу, али на дионици Добро Поље-Миљевина, измијењен је режим у одвијању саобраћаја, због санације клизишта.

Због бројних одрона и опасности од клизишта, на магистралном путу Брод на Дрини-гранични прелаз Хум/Шћепан Поље путничка возила саобраћају отежано, док је за теретна возила саобраћај обустављен.

Због санације клизишта саобраћај се на дионици магистралног пута Фоча-Горажде у мјесту Филиповићи, на линији разграничења, одвија отежано, једном траком, урађеном привременом заобилазницом у дужини 150 метара, уз саобраћајну сигнализацију.

Због извођења санационих радова на мосту Горица, за саобраћај је затворена десна цијев тунела 1. март у смјеру Зеница-Сарајево, а возила саобраћају двосмјерно, кроз лијеву тунелску цијев.

На дионици регионалног пута од мјеста Равно према магистралном путу Љубиње-Требиње саобраћај је обустављен и преусмјерен на алтернативне правце.

Због санационих радова затворен је мост на улазу у Немилу, а возила саобраћају преко раскрснице у Топчић Пољу.

На граничним прелазима јутрос нема дужих задржавања.

ИЗВОРАМС Републике Српске, фото илустрација
Претходни текстПрво обиљежавање дана Игманске бригаде
Сљедећи текстБеоград данас прославља крсну славу