Насловна Најновије Празник мимозе од 17. фебруара до 4. марта

Празник мимозе од 17. фебруара до 4. марта

54
0

Празник мимозе биће одржан у Херцег Новом од 17. фебруара до 4. марта 2023. године, а промоција ове манифестације почиње овог викенда догађајима у Београду и Новом Саду, а до краја мјесеца биће уприличен и промо-догађај у Сарајеву.

Фестивал ће за викенд бити најављен у оквиру промоције зимске сезоне на Међународном сајму туризма у Новом Саду, на којем ће Туристичка организација Херцег Нови наступити заједно са Националном туристичком организацијом Црне Горе.

Највећу зимску туристичко-пропагандну манифестацију у Црној Гори отвориће и затворити концерти регионалних музичких звијезда у Игалу – на отварању ће 17. фебруара наступити Марија Шерифовић, а на затварању 4. марта Тони Цетински.

„Концерту отварања претходиће дефиле Градске музике, Мјесне музике Ђеновић, мажоретки и тромбоњера, а затварању велика међународна карневалска поворка“, саопштено је данас из општине Херцег Нови.

Традиционална фешта од мимозе, рибе и вина на херцеговској ривијери биће одржана 18. фФебруара, а истог датума је у плану и први маскенбал.

Дирекција Празника мимозе дефинисала је забавне, културне и дјечије програме који ће бити одржани у оквиру 54. издања Фестивала, а детаљи комплетног програма биће потврђени и представљени јавности на конференцији за новинаре сљедеће седмице.

ИЗВОРсрна
Претходни текстПочела конститутивна сједница Предсједништва БиХ
Сљедећи текстОд пресудног значаја уважавање Дејтонског споразума и уставне структуре БиХ