Насловна Вијести Источно Сарајево Предсједништво СДС-а одлучило, Шаровић кандидат

Предсједништво СДС-а одлучило, Шаровић кандидат

351
0

Предсједништво СДС-а уочи сједнице Главног одбора ове странке која се одржава у четвртак, предложиће Мирка Шаровића, лидера ове странке, за кандидата за члана Предсједиштва БиХ.

Како преносе Независне, ово је јуче договорено на сједници Предсједништва СДС-а, мада постоји могућност и да на самој сједници буде кандидован још неко, што је ипак мало вјероватно, с’ обзиром да је Милан Миличевић званично одустао од кандидатуре иако је било покушаја на самој сједници Предсједништва СДС-а да се врати у трку.

Осим тога, СДС ће у четвртак потврдити и изборне листе, а како “Независне” незванично сазнају још увијек није договорен носилац листе за Народну скупштину Републике Српске за изборне јединице један и четири.

Листе СДС-а за Парламент БиХ носиће Миладин Станић, Младен Босић и Дарко Бабаљ, док ће листе за Народну Скупштину Републике Српске између осталих носити Милан Радовић, Драгомир Васић, Вукота Говедарица и Маринко Божовић. Листу из изборне јединице шест носиће актуелни градоначелник Љубиша Петровић или актуелни посланик ове странке Томица Стојановић, док ће Милан Петровић из Прњавора носити листу из изборне јединице два.

ИЗВОРНезависне новине, фото Глас Српске
Претходни текстДодик: Поносни на успјешне инвестиције и одличну туристичку понуду
Сљедећи текстНето плата премијера Републике Српске 4600КМ