Насловна Најновије При крају реконструкција главне улице

При крају реконструкција главне улице

55
0

Реконструкција главне улице у Рогатици у дужини од 1,1 километар је при крају, за шта је Влада Републике Српске обезбиједила 450.000 КМ, рекао је Срни начелник ове општине Милорад Јагодић.

Јагодић каже да ће остатак од 700 метара ове улице бити завршен наредне године, за шта ће, према процјени извођача предузећа „Романијапутева“, бити потребно 230.000 КМ.

Начелник је изразио увјерење да ће и за овај дио пројекта средства обезбиједити Влада Републике Српске.

Јагодић је нагласио да је ријеч о Улици српске слоге, која је и дио магистралног пута М119.3, гдје је коловоз био значајно оштећен због терета који годинама прелази.

Он је навео да је улица асфалтирана, те да ће за дан, два бити завршени радови на малој дионици гдје се отклањају ситни недостаци.

Јагодић је навео да ће предузеће „Романијапутеви“ учинити све да ова саобраћајница добије што бољи изглед, како и доликује главној улици у општини, што је, како каже, договорено на данашњем састанку Надзорног органа овог пројекта.

Према његовим ријечима, у овој сезони реконструисана је Улица српске слоге од аутобуске станице до Средњошколског центра „27. јануар“, а након тога слиједи постављање хоринзонталне и вертикалне сигнализације.

Активности у вези са овим пројектом почеле су прије двије године.

ИЗВОРсрна
Претходни текстСокочанин ухапшен због сумње да је пуцао
Сљедећи текстУ мају меморијални карате турнир „Видоје Андрић“