Насловна Најновије Стојковић: Србија апсолутно није заслужила да изгуби утакмицу

Стојковић: Србија апсолутно није заслужила да изгуби утакмицу

256
0

Селектор Србије Драган Стојковић, истакао је након пораза од Мађарске 2:1 у Будимпешти, да репрезентација није заслужила да изгуби утакмицу и да су играчи испоштовали све што је он од њих тражио.

„Тешко ми је јер не волимо да губимо, поготово кад се то догоди на овакав начин. Играчи су испоштовали све што сам од њих тражио, све договоре из свлачионице су пренели на терен. Мислим да смо имали једну доминацију у игри и створили велики број шанси“, почео је Пикси.

Селектор истиче да је утакмици фалио гол као преломни моменат, али додаје да пласман на првенство још увијек зависи од Србије.

„Фалио је моменат који вас одведе у једну или другу страну, Србија апсолутно није заслужила да изгуби вечерас. Мађари иду даље, тукли су нас два пута и ја им честитам на томе, све је још увек у нашим рукама“, рекао је Стојковић .

Драган Стојковић истиче да је утакмица против Црне Горе, најбитнија у овом квалификационом циклусу.

„Следећа утакмица против Црне Горе је заиста најважнија у овим квалификацијама. Најбитније је да се играчи одморе, да се направи нека анализа иако за њу нема потребе јер знају шта се од њих очекује“, закључио је селектор репрезентације Србије.

ИЗВОРРТС
Претходни текстПутин: Пекинг никоме не намеће било шта, настоји да пронађе компромис
Сљедећи текстШколске и предшколске установе да учествују у такмичењу за најбољи постер