Насловна Најновије Сутра промоција Јахоринског форума и Вишеграда на Сајму у Београду

Сутра промоција Јахоринског форума и Вишеграда на Сајму у Београду

123
0

Првог дана наступа Републике Српске на 45. Међународном сајму туризма у Београду, сутра ће бити одржана промоција Седмог Јахорина економског форума и туристичке понуде Вишеграда.

На репрезентативном штанду Представништва Републике Српске у Србији и Туристичке организације Републике Српске, у хали један Београдског сајма, као и на штандовима локалних туристичих организација и субјеката, биће представљена туристичка понуда и потенцијали Српске.

У 12.00 часова на штанду Представништва и Туристичке организације Републике Српске, биће одржана и промоција Седмог Јахорина економског форума, који ће бити одржан од 14. до 16. маја, под радним називом „Дугорочне перспективе развоја Балкана“, саопштено је из Представништва Републике Српске у Србији.

На промоцији ће говорити министар трговине и туризма Републике Српске Денис Шулић, предсједник Економског форума Горан Рачић и шеф Представништва Републике Српске у Србији Млађан Цицовић.

У 13.00 часова на истом штанду биће одржана промоција Вишеграда са гастро презентацијом.

Током сајама на штандовима туристичких организација Бањалуке, Требиња, Источног Сарајева /Јахорина/, Бијељине, Вишеграда и Брчко дистрикта, као и на штандовима Ски центра „Равна планина – Стан промет“ Пале, Националног парка „Козара“ и Бање „Мљечаница“, биће представљена комплетна туристичка понда и потенцијали ових дестинација, заједно са туристичким агенцијама и другим пружаоцима услуга у туризму.

Наступ на овом сајму је од великог интереса за Републику Српску, јер највећи број посјетилаца и туриста у Српску, долази управо из Србије.

Радно вријеме за посјетиоце 45. Међународног сајма туризма је 22, 23. и 24. фебруара од 10.00 до 19.00 часова, а 25. фебруара од 10.00 до 18.00 часова.

ИЗВОРсрна, фото илустрација Новости.рс (архив)
Претходни текстПутин: Српска је наш пријатељ; Хвала што подржавате Русију (ВИДЕО)
Сљедећи текстЧубриловић: Прва процјена укупне вриједности изградње брзог пута око 1,3 милијарде евра