Насловна Најновије Алкарас се радује сусрету у Вjечном граду: „Једва чекам да видим Ђоковића“

Алкарас се радује сусрету у Вjечном граду: „Једва чекам да видим Ђоковића“

82
0

Шпански тенисер Карлос Алкарас огласио се послије елиминације у четвртфиналу Мастерса у Мадриду, поручивши да се окреће наредном турниру у Риму и радује се што ће тамо бити и Новак Ђоковић.

Двојица великих ривала који иза себе имају неколико вансеријских двобоја, врло вјероватно могу да се сретну у Вјечном граду, гдје ће послије паузе учешће узети и најбољи тенисер свих времена Новак Ђоковић.

Талентовани 20-годишњи Шпанац неочекивано је заустављен у свом Мадриду, бољи од њега послије преокрета био је Рус Андреј Рубљов, који је тако продужио импресиван низ у двобоју са шпанским тенисерима на шљаци.

Шанса за ново доказивање Алкараса и јуриш на нови трофеј ове сезоне, биће у Риму чији је почетак заказан за седми мај, а Карлос ће тамо заиграти са специјалном заштитом на повријеђеној руци.

– Видјећемо до краја недјеље како ће тећи опоравак руке. Радујем се турниру у Мадриду и једва чекам да видим Ђоковића. Надам се да ћу у Италију доћи са позитивним осјећајем – рекао је Алкарас новинарима у Шпанији послије пораза од Рубљова.

Како је објаснио, није разочаран због елиминације у четвртфиналу.

– У Мадрид сам стигао без тренинга, зато четвртфинале и пораз од Рубљова у три сета и није тако лоше. Окрећем се Риму – кратко и јасно је поручио Карлос Алкарас.

Подсјетимо, Новаку Ђоковићу је турнир у Риму омиљени на шљаци јер има чак шест титула.

ИЗВОРsputniknews.com
Претходни текстПриштина забранила Арлову да посјети Космет за Васкрс
Сљедећи текстРаспоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву