Насловна Најновије Апел за помоћ у лијечењу Милана Маџгаља

Апел за помоћ у лијечењу Милана Маџгаља

5620
0

Милан Маџгаљ је 2008. године након трансплантације коштане сржи први пут побиједио леукемију, сада треба нашу помоћ да је побиједи поново. Он је до септембра 2022. године био у ремисији. Тада почиње осјећати јаке болове у пред‌јелу десног кољена. Сазнаје да се рак вратио.

„Милан има 36 година и оболио је од леукемије. Први пут. За њега покрећемо апел са бројем 17047. Позивом донирате 2 КМ. Молимо вас за под‌јелу информација“, написали су на Инстаграм профилу pomozi.ba.

Поново почиње борбу с окрутном болешћу која му је узела велики дио младости. Прво се лијечио у Француској, гд‌је је био на службеној дужности и сазнао да је дошло до рецидива болести.

Када је исцрпио сва финансијска средства, са лијечењем наставља у Србији и БиХ гд‌је му је саопћено да не постоје услови за наставак лијечења које подразумијева примјену савремених облика терапије. Обраћао се и Фонду здравственог осигурања Републике Српске од којег је добио одбијеницу с образложењем да Фонд не финансира лијечење имунотерапијом. Њему је за лијечење потребно око 113.000 еура.

Осим позива на број 17047 донације за Милана су могуће и путем web платформе www.pomoziba.org или наших жиро рачуна.

ИЗВОРpomozi.ba
Претходни текстВаскршња литургија у Сарајеву (Видео)
Сљедећи текст„Пулс града“, 5.5.2024. (Видео)