Насловна Најновије Асфалтирани пјешачки прелази код СШЦ „Василије Острошки“

Асфалтирани пјешачки прелази код СШЦ „Василије Острошки“

309
0

Предузеће „Романијапутеви“ Соколац асфалтирало је пјешачке прилазне путеве код соколачког Средњошколског центра /СШЦ/ „Василије Острошки“, што је донација овог предузећа школи вриједна око 5.000 КМ, рекао је Срни директор ове установе Дејан Боровчанин.

„На овај начин, `Романијапутеви` показали су да су водеће предузеће на подручју општине када је ријеч о одговорности према омладини и друштву у цјелини“, рекао је Боровчанин.

Он је захвалио предузећу „Романијапутеви“ које је показало како се издвајањем за пројекте доприноси развоју локалне заједнице.

Боровчанин је рекао да ће завршетком ових радова бити олакшано кретање запослених у СШЦ Соколац према паркингу у близини објекта, као и да ће бити повећана безбједност пјешака посебно у зимским условима.

Према његовим ријечима, у оквиру ових радова дограђена је силазна рампа за особе са инвалидитетом, који сада имају проходност са колицима из правца паркинга школе према улазу у СШЦ.

Предузеће „Романијапутеви“ са сједиштем у Подроманији код Сокоца бави се одржавањем, заштитом, реконструкцијом и изградњом путева и дјелује на 14 општина Сарајевско-романијске и горњодринске регије.

 

 

ИЗВОРсрна
Претходни текстМикец освојио сребрну медаљу на СП у гађању ваздушним пиштољем
Сљедећи текстЦИА обавијестила Блинкена да је украјинска контраофанзива неуспјешна