Насловна Вијести Република Српска Бањалука: Одржана централна расправа о нацртима буџета и ребаланса

Бањалука: Одржана централна расправа о нацртима буџета и ребаланса

154
0

Централна јавна расправа о нацртима ребаланса за 2022. и буџета града за 2023. годину, одржана je синоћ у Банском двору.

Циљ нам је да чујемо јавност и све оне на које се средства буџета односе, да размотримо њихове сугестије и прихватимо добре приједлоге – рекла је овлаштени потписник у Одјељењу за финансије Божана Шљивар.

Како је појаснила, град има добру праксу и већ годинама организује јавне расправе, с циљем да се шира јавност, невладин сектор, грађани и друге институције упознају са тим најважнијим документима.

Нагласила је да град без ребаланса и буџета не може функционисати, те је истакла важност усвајања ових докумената у што скоријем року, подсјетивши да се ранијих година у ова доба године усвајао већ други ребаланс, док Бањалука сада нема ни први.

Јавна расправа о овим документима је и даље у току, а све примједбе, сугестије и приједлози могу се доставити електронски путем и-мејл адресе: primjedbe@banjaluka.rs.ba, као и поштом на адресу: Градска управа Града Бања Лука, Трг српских владара 1, са назнаком: Одјељење за финансије.

ИЗВОРГлас Српске
Претходни текстМузички спектакл у Источном Новом Сарајеву: Велики концерт Цеце Ражнатовић
Сљедећи текстСуд усвојио жалбу: СНСД-у четири делегата у Дому народа