Насловна Најновије Бијељина, Први студентски конгрес Биомедицинских наука Републике Српске

Бијељина, Први студентски конгрес Биомедицинских наука Републике Српске

193
0

Први студентски конгрес Биомедицинских наука Републике Српске, чији је организатор Студентски савез Медицинског факултета Фоча одржава се у Бијељини.

Представници Болнице „Србија“, директор Небојша Шешлија и помоћник директора за медицинске послове др Ђорђе Пејић присустовали су отварању конгреса.

Директор Болнице „Србија“ Небојша Шешлија обратио се присутнима и изразио наду да ће у наредним годинама Источно Сарајево бити домаћин оваквог једног скупа.

„Вјером у младе људе, вјерујемо у наш развој и напредак и међу овим младим људима сигурно се налазе наши будући радници и сарадници. Врата наше установе су отворена за све вриједне и одговорне особе које желе да раде и развијају се са нама у будућности“, истакао је Шешлија.

Болница „Србија“ је једна од установа која је заједно са осталим Јавним здравственим установа из Републике Српске подржала организацију скупа.

Први студентски конгрес Биомедицинских наука трајаће три дана, а у склопу конгреса биће одржано 5 предавања из разних области медицинских наука, сесије научних радова, као и радионице за учеснике.

Конгрес је окупио мноштво студената из Србије и Републике Српске.

ИЗВОРБолница "Србија"
Претходни текстВук Мичић сениорски првак Републике Српске, Грисет и Бјелица прваци у млађим категоријама
Сљедећи текстДанас сунчано и топло