Насловна Друштво Важно је знати и захвалност дати (ФОТО)

Важно је знати и захвалност дати (ФОТО)

158
0

Управа ОШ „Свети Сава“, Источно Ново Сарајево и њени ученици упутили су писмо захвалности Општини Источно Ново Сарајево и градској Управи на урученој донацији у виду рачунарске опреме и опремања простора продуженог боравка за 220 ученика и учионицу за првачиће. Писмо преносимо у цјелости.

„Овом објавом желимо да искажемо захвалност на показаном разумијевању, друштвеној одговорности и спремности да нам се помогне у опремању додатног учионичког простора како би ученици и сви запослени имали што боље и квалитетније услове за рад. Ове вриједне донације подршка су и нашим напорима да на што бољи начин одговоримо свим изазовима са којима се суочавамо у организацији васпитно – образовног процеса.

Уз подршку Општине Источно Ново Сарајево пронашли смо и опремили диван простор продуженог боравка за 220 ученика и учионицу више за наше првачиће. Град Источно Сарајево обезбиједио нам је нове рачунаре за кабинет информатике. Такође, ни ове године нису изостали поклони за 165 ученика који су тек закорачили у свијет игре и знања.

Надамо се и даље доброј и успјешној сарадњи са свим важним субјектима на нивоу наше општине и града , а који умију да препознају важност улагања у дјецу ,у будућност наше заједнице.“ 

untitled image

untitled image

untitled image

untitled image

untitled image

untitled image

ИЗВОРртвис
Претходни текстДодик: Пут српског јединства (ВИДЕО)
Сљедећи текстЗа Марка Павловића „Улични свирачи” свирају вечерас